LEREN RUGZAKKEN DAMES

Toont alle 75 resultaten

Aanbieding!
 139,00
Aanbieding!
 139,00
Aanbieding!
 139,00
 109,00
 109,00
Aanbieding!
 149,00
 109,00
Aanbieding!
 149,00
 109,00
Aanbieding!
 149,00
 109,00
Aanbieding!
 149,00
Aanbieding!
 149,00
Aanbieding!
 149,00
Aanbieding!
 149,00
Aanbieding!
 149,00

Leren dames rugzak: jouw stijl is uniek, laat je vrouwelijkheid vrij

Onze handgemaakte dames rugzakken voegen functionaliteit en een elegant tintje toe aan je dagelijkse leven. Ontdek onze nieuwe collectie en kies jouw leren rugzak, laat je verleiden door de hipste trend van dit moment. Tegenwoordig zijn alle leren rugzakken een universele trend geworden, wat jaren geleden vrijwel uitsluitend als mannelijk accessoire werd gezien, is nu ook een bondgenoot voor alle vrouwen geworden. Of het nu een functionele, elegante rugzak is, een klassiek model of eentje met een moderne uitstraling, draag altijd één van onze fantastische dames leren rugzak op je schouders, eigentijdse must haves.

Modellen van handgemaakte leren rugzakjes dames: wat Fantini Pelletteria u kan bieden

Met bijna 40 jaar ervaring in de lederwaren sector achter de rug, hebben we gekozen voor online verkoopcollecties leren rugzakje dames die voor elke persoonlijkheid de juiste balans kunnen vinden. De schoonheid en het nut van onze leren damesrugzakken ligt in het feit dat ze allemaal multifunctioneel zijn, zowel wat betreft het aantal interne vakken en ritssluitingen als wat betreft de structuur en vorm van de damesrugzak. Van elke maat en stijl kan elke vrouw bij Fantini Pelletteria de perfecte beste vriend vinden: damesrugzakken van zacht leer, tot de robuustere en stijvere, tot de kleinste rugzakken of de grootste en meest ruime. Als je op zoek bent naar onze elegante zwarte rugzakken voor dames of een klassieke rugzak voor naar school of universiteit, dan vind je veel varianten met in-line compartimenten voor deze spullen. Laat u meevoeren in onze wereld, zoek de modellen die bij u passen en maak uw dagen licht en modieus. Als je geen enkele kans wilt missen, zijn er op onze site ook handgemaakte leren tassen beschikbare hand.

Comfort en elegantie, een vrouwendag met haar leren rugzak

Portemonnee, make-up, bril, pen en notitieboekje, mobiele telefoon, boeken: voor dit alles kan een comfortabele, ruime, maar nooit uit de mode komende leren damesrugzak handig zijn. Onze collectie biedt een breed scala aan artikelen die geschikt zijn voor elke gelegenheid: of het nu gaat om een ​​treinreis of een fietstocht, maar waarom niet ook voor gezond shoppen met vrienden of een aperitiefje onder de gouden uurlichten. Onze leren dames rugzak zijn gemaakt door ambachtslieden die aandacht hebben voor de kwaliteit van het leer en de afwerking ervan. Ze zijn perfect om elke look compleet te maken. Ze zijn zelfs verkrijgbaar in verschillende kleuren, van de meest elegante zwarte rugzakken , tot grote klassiekers als bruin en blauw, tot modernere en bijzondere exemplaren als rood, geel en roze.