LEREN AKTETASSEN

Toont alle 30 resultaten

 245,00
 245,00
 245,00
Aanbieding!
 119,00
Aanbieding!
 119,00
Aanbieding!
 119,00
Aanbieding!
 119,00
Aanbieding!
 119,00

Leren aktetassen, het lijkt misschien een bizarre naam, maar in werkelijkheid geeft het in alle opzichten de functionaliteit van dit object aan. Het is in feite een accessoire dat wordt gebruikt door zowel mannen als vrouwen die met hun werk bezig zijn, zelfs een hele dag van huis kunnen blijven. Deze aktetassen zijn het symbool van professionele elegantie geworden en onze lederwaren, die deze modellen in echt Toscaans leer aanbieden, besteden aandacht aan hun kwaliteit.

Aktetas leer: ontdek de beste handgemaakte zakelijke tassen voor uw bedrijf

Onze handgemaakte aktetassen zijn gemaakt met aandacht voor detail en grote passie. De handmatige verwerking is een garantie voor een uniek en perfect product tot in elk detail, en daardoor in staat om onder alle omstandigheden flexibiliteit, comfort en weerstand te bieden. Fantini Pelletteria aktetas leder voldoen precies aan deze behoeften. Ideaal voor computers, tablets, A4-documenten en alle kantooraccessoires. Er zijn oneindig veel stijlen waarin we ons kunnen identificeren met onze zakelijke tas: elegante, dunne, minimalistische herentassen, met modernere ritssluitingen of afscheurbare sluitingen; of de klassieke aktetas, met metalen sleutel of drukknoopsluiting, ideaal voor een klassieke en professionele uitstraling. Maak je dagen vol passie voor wat je doet met de juiste koffer voor jou! Bij Fantini Pelletteria zijn we op onze hoede voor alle materialen die geen Italiaans leer van hoge kwaliteit zijn, om een ​​heel eenvoudige reden: vertrouwen op een accessoire zoals een zakelijke tas is een belangrijke stap in het leven van elke man, en naast het esthetische aspect. Het is essentieel dat de kwaliteit van uw dossier uitzonderlijk is, zodat het elke dag gedurende lange tijd gebruikt kan worden. Op onze site kan je ook de collectie leren herenriemen raadplegen, van Italiaanse materialen en eerste kwaliteit!

Een Fantini leren aktetas van topkwaliteit

De aktetas leer kan een perfecte oplossing zijn voor alle kleine en grote dingen die we altijd bij ons willen hebben. Ieder van ons heeft een specifieke behoefte aan zijn werktas: er zijn er die een enkel compartiment nodig hebben om alleen de meest noodzakelijke dingen mee te nemen, terwijl degenen die twee of zelfs drie compartimenten nodig hebben om elke map of document te verdelen, degenen die speciale binnenvakken nodig hebben voor pennen of mobiele telefoons, degenen die speciaal gereedschap of voorwerpen met een niet-lineaire vorm nodig hebben (zoals in het geval van dokterstassen). Daarom heeft Fantini Pelletteria in de loop der jaren geprobeerd een brede en gevarieerde serie werktassen voor heren te ontwikkelen die aan elke persoonlijke behoefte aan ruimte en gebruiksgemak kunnen voldoen. In al onze tassen zijn er talrijke interne vakken, grote en ruime interne ritsen, ritssluitingen en de mogelijkheid om de tas met de hand of over de schouder te dragen, zodat ze veelzijdig kunnen zijn afhankelijk van het soort werkdag dat je moet onder ogen zien. Al onze werkmappen zijn gemaakt van hoogwaardig Italiaans leer, zodat ze lang meegaan en zonder gewichtsproblemen gevuld kunnen worden dankzij de bestendigheid van de gebruikte materialen tijdens de productie. Daarnaast zijn onze aktetassen in Florentijns leer verkrijgbaar in verschillende kleuren, zwart voor een elegante touch aan je stijl, licht of donkerbruin en honing wat altijd een tijdloos klassiek en professioneel model blijft. Al jaren bieden we bij Fantini Pelletteria ook een brede selectie leren aktetassen aan, die perfect samen met de aktetas kunnen worden gebruikt om uw zakelijke man of vrouw look compleet te maken.

Vrouw en zakenman, de oplossing is de aktetas leer van Fantini Pelletteria!

Bent u een zakenman of -vrouw, dan zijn onze echt Toscaanse leren aktetas heren, leren aktetas dames iets voor u! In deze ruime modellen, die ook nog eens ontelbare vakken hebben, kun je alles meenemen wat je overdag nodig hebt: pc, gsm, documenten, pennen, boeken en nog veel meer. Dit zijn niet alleen praktische, maar ook high fashion accessoires die de inhoud beschermen tijdens je reizen. Deze leren aktetas tassen kunnen met de hand of over de schouder gedragen worden, waardoor het een zeer comfortabel en praktisch accessoire is. Ze hebben echter ook versieringen en metalen sluitingen, waardoor ze een elegant en verfijnd model bieden. Deze items zijn ook perfect voor jonge universiteitsstudenten, die van de ene universiteit naar de andere verhuizen, zodat ze altijd laptops en boeken bij zich hebben. Het zijn in feite accessoires die bij elke look passen, niet alleen elegante werkkleding, maar ook meer casual. Je kunt op de site ook fantastische en handgemaakte modellen leren rugzakken heren vinden, mis het nieuws niet!

Kies uw leren aktetassen op Fantini Pelletteria

Tegenwoordig is dit accessoire onmisbaar geworden voor elke zakenman en -vrouw die tijdens hun werkdag van kantoor naar kantoor moet. Ze kunnen echter ook een uitstekend cadeau zijn voor pas afgestudeerden of voor degenen die voor het eerst de wereld van het werk betreden. Door voor onze modellen te kiezen, geeft u de klasse, stijl en prestige van Italiaanse lederwaren niet op. Kijk ook op onze website voor leren portemonnees heren.