RETOURZENDINGEN EN TERUGBETALINGEN

De klant heeft het recht om zich zonder boete terug te trekken uit het contract met de verkoper binnen veertien (14) dagen vanaf de dag van ontvangst van de gekochte producten op FantiniPelletteria.be door een e-mail te sturen naar info@fantinipelletteria.com met vermelding van het bestelnummer in de onderwerpregel van de e-mail.

Fantini Pelletteria garandeert 100% restitutie van het geretourneerde product als alle regels op deze pagina worden nageleefd.

Op maat gemaakte producten vallen niet onder het herroepingsrecht.

Alle producten zonder of met verwijderde, gebruikte of onvolledige labels worden niet terugbetaald.

De goederen moeten worden geretourneerd in de originele verpakking en in dezelfde staat als waarin ze zijn ontvangen.

De klant moet de ontvangen goederen zonder onnodige vertraging en binnen veertien (14) dagen vanaf de datum van aanvaarding van het verzoek om het herroepingsrecht uit te oefenen, retourneren.

Het terugsturen van het product brengt de betaling van de retourverzendkosten door de klant met zich mee, op voorwaarde dat de terugzending niet het gevolg is van een oorspronkelijke fout van het bedrijf.

Retourzendingen die door FANTINIPELLETTERIA.BE zijn goedgekeurd, moeten worden verzonden vanuit hetzelfde land waar de oorspronkelijke bestelling is geleverd.

Voor alle aspecten die niet specifiek zijn uitgedrukt, prevaleren de Europese regels voor verkoop op afstand.