BETAALWIJZEN

1) Creditcard
Visa, Mastercard, American Express, Maestro en alle andere creditcards met het Mastercard-, Visa- of American Express-logo worden geaccepteerd. Creditcardgegevens worden rechtstreeks door de bank beheerd.

2) PayPal
Als je een aankoop doet met deze betaalmethode, wordt de PayPal-pagina weergegeven. Je moet je e-mailadres en wachtwoord voor je PayPal-rekening invoeren. Na registratie kunt u verder gaan met betalingen via PayPal zonder dat u uw gegevens opnieuw hoeft in te voeren, ook voor volgende aankopen. Bij een aankoop via PayPal wordt de klant aan het einde van de bestelling naar de PayPal-loginpagina geleid. Het bedrag van de bestelling wordt van de PayPal-rekening afgeschreven op het moment dat de bestelling wordt geplaatst. In geval van annulering van de bestelling, hetzij door de klant, hetzij in geval van niet-aanvaarding door de site-eigenaar, wordt het bedrag teruggestort op de PayPal-rekening van de klant. Op geen enkel moment tijdens het aankoopproces is de site-eigenaar in staat om de financiële informatie van de klant te kennen. Aangezien er geen gegevensoverdracht plaatsvindt, is er geen mogelijkheid dat deze gegevens worden onderschept.

3) Overschrijving
Als u deze methode selecteert, ontvangt u uw bankgegevens per e-mail na bevestiging van uw aankoop. Als je per bankoverschrijving betaalt, worden de goederen pas verzonden nadat we hebben gecontroleerd dat het tegoed op onze bankrekening is bijgeschreven. Het wordt echter aanbevolen om een kopie van de bankrekening per e-mail te sturen, zodat de gekochte goederen op jouw naam kunnen worden gereserveerd. De reden voor de bankoverschrijving moet het bestelnummer en de voor- en achternaam van de besteller vermelden. De bankoverschrijving moet binnen 3 dagen na de aankoopdatum worden uitgevoerd. Als de betaling niet binnen 5 dagen na bevestiging van de bestelling is ontvangen, wordt de bestelling automatisch als geannuleerd beschouwd.